TÁRS felhívások

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020

TÁRS – Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása projekt felhívásai

Felhívás kutató munkakör betöltésére

A Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. állást hirdet kutató munkakör betöltésére, a „Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása – EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001” elnevezésű TÁRS projekt Kutatási munkacsoportjában.

Jelentkezési határidő: 2020. július 12.

Részletek megtekintése


Felhívás képzési menedzser munkakör betöltésére

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft a Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása – EFOP-1.9.1-VEKOP/15 azonosító számú TÁRS Projekt keretén belül, képzési menedzser munkakör betöltésére keres munkatársat. A leendő kolléga legfontosabb feladata a TÁRS Projekt Hálózat Munkacsoportjában a szakmai képzések tervezése, szervezése és bonyolítása. Várjuk mindazok jelentkezését, akik elkötelezettek a fogyatékos személyek esélyegyenlőségének, társadalmi integrációjának elősegítésében, és mindemellett változatos, kihívásokkal teli munkakörre vágynak és fontos számukra a folyamatos szakmai fejlődés.
Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 1.
Részletek megtekintése


Felhívás rehabilitációs szakmérnök munkakör betöltésére

A rehabilitációs szakmérnök fő feladata az intézményi férőhely kiváltásban érintett (EFOP-2.2.2) pályázók számára rehabilitációs szakmérnöki tanácsadás biztosítása
Jelentkezési határidő: 2016. október 25. 13:00 óra A jelentkezés lezárult!
Részletek megtekintése


Felhívás intézményi koordinátor munkakör betöltésére

Az intézményi koordinátor fő feladata a folyamatos kapcsolattartás és információáramlás biztosítása a TÁRS projekt és az intézményi férőhely kiváltásban érintett (EFOP-2.2.2) pályázó(k) menedzsmentje és szakmai megvalósítói között, valamint az átalakítás folyamatának személyes jelenléttel és szervezési támogatással történő kísérése.
Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 07. éjfél A jelentkezés lezárult!
Részletek megtekintése