TÁRS tematikus hírlevelek

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Ezúton ajánljuk figyelmébe az FSZK Nonprofit Kft. TÁRS Projektjének új tematikus hírlevél különszám sorozatát.

2018 szeptemberében éppen 2 éve, hogy útjára indult a Kiváltási Folyamatot Támogató Országos Szakmai Hálózat Hírlevele, amely minden hónapban rendszeresen tájékoztatja a szakmai közönséget a TÁRS Projekt aktualitásairól, szakmai fejlesztéseiről, eseményeiről és a kiváltáshoz kapcsolódó hasznos információkról. Úgy gondoltuk, ez remek alkalmat ad a visszatekintésre, a projekt eddigi eredményeinek összegzésére. Továbbá kiemelt célunk az összetartozó tudásanyagok praktikusan használható rendszerezése a szakemberek számára.

Ezért idén ősszel „TÁRSak vagyunk…” címmel a TÁRS Projekt támogató tevékenységét  összefoglaló tematikus  sorozatot adunk közre.

A heti rendszerességgel megjelenő írások az intézményi férőhely kiváltás szakmai háttértámogatásának fő területeit járják körbe, úgy, mint hálózati tevékenység, Intézményi Férőhely Kiváltási Terv, módszertani anyagok, képzések, tájékoztató szakmai napok, kommunikációs támogató tevékenység, foglalkoztatási rehabilitáció és jó gyakorlatok, kutatás, nemzetközi kapcsolatok.

Bízunk benne, hogy hasznosnak találja majd a TÁRS Projekt eddigi szakmai háttértámogatásának tematikus összegzését.