VEKOP-6.3.2 pályázói regisztráció

Tisztelt Érdeklődő!A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020

Fontos mérföldkőhöz értünk, ugyanis kiírásra került az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás” című VEKOP-6.3.2-17 kódszámú pályázati felhívás.
Az intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérési folyamat minél sikeresebb végrehajtása érdekében a VEKOP-6.3.2-17 pályázati program megvalósítói számára a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) szakmai-módszertani támogatást nyújt.
A pályázati felhívásban foglaltak szerint a VEKOP-6.3.2-17 pályázatot tervező intézményeknek kötelező együttműködési megállapodást kötniük az FSZK-val, melynek lebonyolítása érdekében az alábbi regisztrációs felületet alakítottuk ki.

A pályázati szándék rögzítésén túl a regisztrációs felület további célja egy adatszolgáltatás, mely segítséget nyújt számunkra a módszertani folyamat tervezéséhez, ezáltal a hatékony támogatásnyújtáshoz.
A VEKOP-6.3.2-17 kódszámú pályázati felhívás 4.3 pontjában meghatározott határidőnek megfelelően kérjük végezzék el a regisztrációjukat az alábbi felületen! Tovább kérjük, hogy az előbbi határidő betartásával a regisztráció során megadott e-mail címre érkező táblázatot is szíveskedjenek kitöltve visszaküldeni a kivaltas.halozat@fszk.hu címre!
Kérjük, hogy a táblázat összes olyan munkalapját töltse ki, amely az Önök részéről releváns információkat tartalmaz. (A táblázatnak mindösszesen 6 munkalapja van.)
Amennyiben a kitöltés során kérdése merülne fel kérjük keressen minket a kivaltas.halozat@fszk.hu e-mail címen.

Felhívjuk figyelmét, hogy az együttműködési megállapodások megkötésének feltétele az elvégzett regisztráció és adatszolgáltatás.

Jelen regisztrációs felület a 2017. június 30-i benyújtási határidőben beadni kívánt pályázatok számára került kialakításra, kérjük a később beadni kívánt pályázatok kapcsán jelenleg még ne regisztráljanak!

Szíves együttműködését előre is köszönjük!