Jelnyelvi tolmácsszolgáltatás

Jelnyelvi tolmácsszolgáltatás szakmai támogatása

A jelnyelvi tolmácsszolgálatok országos hálózatának működtetésére kiírt pályázatok teljes körű lebonyolítását, valamint a pályázati időszakok alatt a tolmácsszolgálatok működésének szakmai és pénzügyi ellenőrzését, és a szakmai háttér biztosítását a Magyar Jelnyelvi Programiroda látja el. Tájékoztató fórumok szervezésével, adatrögzítő rendszer fenntartásával, egységes szakmai és szolgáltatási minimum követelményrendszer kidolgozásával és alkalmazásával, valamint egységes ellenőrzési protokoll működtetésével járul hozzá a színvonalas és kiszámítható szolgáltatás biztosításához.

Tolmácsdiagnosztika

Tolmácsdiagnosztika szolgáltatást biztosítunk a jelnyelvi tolmácsok részére. A szolgáltatás célja, hogy a szolgáltatást igénybe vevő jelnyelvi tolmácsok tolmácsolási tevékenysége során előforduló hibákat, hibafajtákat feltérképezzük és egyéni fejlesztési tervet készítsünk a jeltolmácsolási tudás fejlesztéséhez.

Jelnyelvi tolmácsszolgálatok – elérhetőségek

A térképen a kiválasztott tolmácsszolgálatnál megjelennek a főbb elérhetőségi adatok – cím, telefonszámok, e-mail, honlap – és a nyitvatartási idők. A térkép jobb felső sarkában lévő ikonra kattintva a térkép nagyobb méretben is megjelenik.

A jelnyelvi tolmácsszolgáltatás igénybevételéről szóló akadálymentes tájékoztató anyag
Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K)