Nyertes projektjeink bemutatása

A közelmúltban fejeződtek be projektlátogatásaink a FOGLALKOZTATÁS 2018 pályázati program megvalósító szervezeteinél. Az összesen 30 projekt olyan sokszínű és izgalmas, hogy szeretnénk megosztani szélesebb körben is azok célját, tevékenységét és várható eredményeit.

A FOGLALKOZTATÁS 2018 pályázati program három nagyobb részre bontható:

  • a pályázat „A” komponense azokat a projekteket tartalmazza, amelyek ágazatközi együttműködési modellprogramokat valósítanak meg a fogyatékos (SNI) fiatalok oktatásból munkába lépésének elősegítése érdekében;
  • a pályázat „B” komponense a legsokszínűbb: megváltozott munkaképességű személyek munkaerőpiaci integrációját elősegítő innovatív szakmai programokat és foglalkoztatást népszerűsítő rendezvényeket bonyolítanak;
  • a pályázat „C, D, E” komponense pedig a már évek óta működő Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerés, a Segítő Vásárlás és a Jobb Velünk a Világ program működését biztosítja.

A szervezetek magas száma miatt több részletben adunk majd hírt a szakmai munkáról. Jelenlegi összefoglalónk az „A” és a „C, D, E” komponens projektjeiről ad részletesebb tájékoztatást. Ajánljuk figyelmükbe sorozatunkat, melyet az FSZK hírlevelén és honlapján keresztül is követni tudnak majd.

Nyertes projektjeink bemutatása 1. rész

Nyertes projektjeink bemutatása 2. rész