SZÜKSÉGLETFELMÉRÉS – KÉPZÉSEK

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020A TÁRS projekt 2018 tavaszán szeretné elindítani képzéseit az intézmények vezető munkatársai és a létrehozásra kerülő támogatott lakhatás szolgáltatások leendő esetfelelős munkatársai számára.

Az alábbi kérdőívek kitöltésével a képzések szervezési kereteinek kialakításához szeretnénk kérni az Önök segítségét!

A kérdőívben rövid tájékoztatást adunk az adott képzésről. Ezt követően az Önök igényeit szeretnénk felmérni az alábbi témakörökben:

  • a képzéseken résztvevők létszáma,
  • a képzések tervezett időpontja, ütemezése,
  • lehetséges képzési helyszínek.

Az Önök által megadott adatok a képzések szervezését segítik, kérjük, ennek érdekében amennyire lehet a ténylegesen várható létszámadatokkal és ütemezéssel tervezzenek, ezzel könnyítve a zökkenőmentes lebonyolítást.  A kérdőív során megadott adatok szigorú kötelezettségvállalást nem jelentenek, azonban a képzési csoportok kialakítását a kérdőíves adatszolgáltatás alapozza meg, melynek során igyekszünk a beérkezett adatokat figyelembe venni.

A kérdőív kitöltését és a kért információkat az EFOP 2.2.2. Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás pályázatot megvalósító intézményektől, a telephelyek vonatkozásában várjuk (A kérdőívek kitöltését, kérjük telephelyenként megismételni!).

Ha a kérdőív kitöltése során további segítségre vagy bővebb információra lenne szüksége kérem keresse

Németi Júliát, elérhetőségei: nemeti.julia@fszk.hu; +36-20-446-6085

vagy

Hronyecz Ildikót, elérhetőségei: hronyecz.ildiko@fszk.hu; +36-20-546-5369