Események

2015. július

FSZK Nap

-

Kedves Látogatóink! Az FSZK Nonprofit Kft. épületében megrendezésre kerülő belső rendezvény miatt 2015. július 1-én az FSZK munkatársai korlátozottan lesznek elérhetőek. Szíves megértésüket köszönjük!  

Részletek

2015. augusztus

Találkozási Pontok – Nyolc Pont projekt zárókonferencia

A TÁMOP 5.4.11. 12/1 2012-0001 „Nyolc Pont” kiemelt projekt 2015. augusztus 29-én rendezi egész napos zárókonferenciáját a MOM Kulturális Központban. A konferencia meghívott előadói: Mitzi Waltz és Ari Ne’eman. Várunk minden érdeklődőt, autizmussal élőket, családtagokat, szakembereket, találkozzunk!

Részletek

2015. szeptember

MEGHÍVÓ az IFKKOT szeptember 2-i nyílt ülésére

-

Tisztelt Érdeklődő! Ezúton nagy tisztelttel meghívom az Intézményi Férőhely Kiváltást Koordináló Országos Testület (IFKKOT) szeptember 2-i nyílt ülésére. Az ülés időpontja: 2015. szeptember 2. 09.00-12.00 óra Az ülés helyszíne: FSZK Nonprofit Kft, Pap Károly terem (1071 Budapest, Damjanich u. 4.) Az ülés napirendje: Megnyitó: Czibere Károly EMMI Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért felelős államtitkár A „Fejlesztési koncepció-javaslat a fogyatékos személyek számára ápolást-gondozást nyújtó szociális intézményi férőhelyek kiváltásáról szóló stratégia (2011-2041) végrehajtásának elősegítéséről a 2015-2020. időszak tervezéséhez” című dokumentum bemutatása és…

Részletek

2015. október

Tények és dilemmák – konferencia

-

Az autizmus spektrum zavarral diagnosztizált emberek száma évről évre egyenletesen növekszik, melyet nagyszámú nemzetközi epidemiológiai tanulmány támaszt alá. Ez a folyamat számos vitát indított széles körben, kutatók, gyakorlati szakemberek, érintettek és ellátásszervezők között egyaránt. Milyen társadalmi, etikai kérdések és milyen szakmai kérdések merülnek fel az autizmusról való tudásunk, és az érintett populáció növekedésével?

Részletek

2015. november

Intézményi Férőhely Kiváltást Támogató Országos Hálózati Találkozó

-

A hálózati találkozón a részvétel ingyenes, de a résztvevők létszáma korlátozott! A jelentkezés elfogadásáról visszaigazoló e-mailt küldünk. A részvétel magában foglalja az alábbiakat: A rendezvény szüneteiben fogyasztott szendvicsebéd, sütemény, kávé, frissítő Jelentkezés A jelentkezés lezárult!

Részletek

2016. április

Tájékoztató nap civil és egyházi fenntartású ápoló-gondozó otthonoknak

Intézményi Férőhely Kiváltás Tájékoztató nap civil és egyházi fenntartású ápoló-gondozó  otthonoknak A rendezvény időpontja: 2016. április 6. 10.00 óra A rendezvény helyszíne: Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a résztvevők létszáma korlátozott! Regisztráció: 9.30-tól lehetséges Az online jelentkezés lezárult!    

Részletek

SZUMMA – Pályázói tapasztalatok összegzése rendezvény

-

Társaságunk SZUMMA rendezvényeinek célja a pályázói tapasztalatok megosztása az érdeklődőkkel, illetve az együttműködések kialakításának ösztönzése a különböző szervezetek, intézmények között. Jelenlegi rendezvényünk a Szülősegítő szolgáltatások támogatása és a Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása című pályázati programokhoz kapcsolódik.

Részletek