Képzési szükségletek felmérése, képzési tanácsadás

Képzési szükségletek felmérése, képzési tanácsadás

A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatás célja annak a feltárása, hogy a tanulás iránt érdeklődő személyek számára mely képzéseink felelhetnek meg az ő személyes előképzettsége, korábban megszerzett szakmai tapasztalatai, egyéni érdeklődése és munkával kapcsolatos céljai alapján. A Felnőttképzési Iroda munkatársai, illetve az ügyfélszolgálat által végzett felmérési és tanácsadási folyamat során a jelentkezőnek módja nyílik megismerni a számára megfelelő képzéseket, az azokon megszerezhető kompetenciákat. Kihelyezett képzések esetében az ügyfélszolgálati pult munkatársa végzi a szolgáltatást.
A szolgáltatást igénybe venni akaró jelentkező a jelentkezési lapon jelzi, hogy igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat. Az ügyfélszolgálati munkatárs elektronikusan kiküldi a jelentkezőnek azon felület elérhetőségét, ahol előzetes információkat adhat meg az érdeklődő.
A beérkezett információk alapján a Felnőttképzési Iroda tájékoztatja a jelentkezőt, hogy milyen képzési programot, vagy szakmai programot tud ajánlani az érdeklődőnek. Amennyiben az FSZK Nonprofit Kft. programjai közül nem tudunk megfelelőt ajánlani, tájékoztatást nyújtunk, hogy milyen intézményhez fordulhat a képzési igényével.

A szolgáltatás ingyenes.

A szolgáltatás igénybevételéhez előzetesen egy regisztrációs felület kitöltése szükséges, amely innen elérhető:

    Saját mobiltelefon elérhetőség a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében. Kérjük a / jel használatát kerülje a telefonszám megadása során.
    Kérjük, saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében

    Nyilatkozat

    Elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy az FSZK Nonprofit Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében az általam megadott személyes adataimat rögzítse, nyilván tartsa, azokat kezelje, valamint továbbítsa kizárólag törvény által meghatározott adatszolgáltatási kötelezettség céljából, valamint, hogy a jövőben is tájékoztathasson az FSZK Nonprofit Kft. képzéseiről, továbbképzéseiről.