Nyertes projektjeink bemutatása

A közelmúltban fejeződtek be projektlátogatásaink a FOGLALKOZTATÁS 2018 pályázati program megvalósító szervezeteinél. Az összesen 30 projekt olyan sokszínű és izgalmas, hogy szeretnénk megosztani szélesebb körben is azok célját, tevékenységét és várható eredményeit.

A FOGLALKOZTATÁS 2018 pályázati program három nagyobb részre bontható:

  • a pályázat „A” komponense azokat a projekteket tartalmazza, amelyek ágazatközi együttműködési modellprogramokat valósítanak meg a fogyatékos (SNI) fiatalok oktatásból munkába lépésének elősegítése érdekében;
  • a pályázat „B” komponense a legsokszínűbb: megváltozott munkaképességű személyek munkaerőpiaci integrációját elősegítő innovatív szakmai programokat és foglalkoztatást népszerűsítő rendezvényeket bonyolítanak;
  • a pályázat „C, D, E” komponense pedig a már évek óta működő Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerés, a Segítő Vásárlás és a Jobb Velünk a Világ program működését biztosítja.

A szervezetek magas száma miatt több részletben adunk majd hírt a szakmai munkáról. Jelenlegi összefoglalónk az „A” és a „C, D, E” komponens projektjeiről ad részletesebb tájékoztatást. Ajánljuk figyelmükbe sorozatunkat, melyet az FSZK hírlevelén és honlapján keresztül is követni tudnak majd.

Nyertes projektjeink bemutatása 1. rész

Nyertes projektjeink bemutatása 2. rész

Nyertes projektjeink bemutatása 3. rész

Nyertes projektjeink bemutatása 4. rész