Érdekvédelmi tanácsadó képzési felhívás

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Az AOSZ a Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsa (FESZT) megbízásából

40 órás érdekvédelmi tanácsadó képzést hirdet

  

Az intézmény férőhely kiváltási folyamatban fontos feladat a folyamat érdekvédelmi szempontok szerinti követése a jelenleg intézményben élők aspektusából. Az érdekvédelmi tanácsadók felkészítésén és bevonásán keresztül az FSZK TÁRS projektje – partnerségben a FESZT-tel – érdekvédelmi tanácsadó hálózat működtetését tervezi, mellyel közvetlen kapcsolódást épít ki a kiváltásban érintett fogyatékos személyekkel.

Rendelkezik fogyatékosságügyi érdekvédelmi, szakmai vagy tapasztalati szakértői (szülői, családtag, érintett) gyakorlattal és ismeretekkel?

Elkötelezett a lakók érdekvédelmének és egyéni szempontjuk szerinti önérvényesítésének támogatásában az intézmények férőhely-kiváltási folyamatában?

Jelentkezzen az AOSZ a Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsa (FESZT) megbízásából hirdetett 40 órás érdekvédelmi tanácsadó képzésére!

A képzés felnőttképzési azonosítója: E-001430/2016/D003

Időpont: 2017. július 3-4-5-6-7-én, (A képzés mindegyik napon 8.30-tól 17.30-ig tart.)

Helyszín: ETIKK iroda, Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (www.etikk.hu/kapcsolat)

 

A képzésről további részleteket megtekinteni, valamint az on-line jelentkezési űrlapot a http://aosz.hu/erdekvedelmi-tanacsado-kepzesi-felhivas/ linken lehet kitölteni és beküldeni.

További információk a projektről