Képzésekkel indul az év

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Az FSZK Nonprofit Kft TÁRS Projektje januárban újabb esetfelelősöknek szóló képzéseket indított országszerte több helyszínen. Február elején pedig az intézményvezetőknek szóló képzés is újra  elindul Budapesten.

2019 januárjában elindult a leendő esetfelelősöknek szóló,  „A támogatott lakhatás elméleti háttere és működtetése” című képzés következő három csoportja. A három elemből álló esetfelelős-képzés első részét jelentő, négy napos továbbképzés ezúttal Békéscsabán, Zalaegerszegen, valamint Miskolcon kerül megrendezésre. Márciusban pedig újabb képzési helyszíneken, a tervek szerint Debrecenben, Kaposvárott és Budapesten indulnak majd csoportok.

Szintén márciusban indul az esetfelelősöknek szóló háromlépcsős képzés második és harmadik eleme, a kiváltásban résztvevő intézmények igényeihez igazítva, országszerte több helyszínen. A tavaszi alkalmakról a későbbiekben adunk hírt.

Az intézményvezetőknek szóló, „Változó vezetői szerepek és megújuló kompetenciák az intézményi férőhely kiváltási (IFK) folyamatban” című képzés 2019. február 6-án indul Budapesten. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy vezetői képzés nem indul újra a közeljövőben, ezért javasoljuk, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel. Jelentkezni az FSZK weboldalának „Felnőttképzés” menüpontja alatt található „Aktuális képzések” között lévő képzési hirdetményen keresztül lehet.

További információk a projektről