Turisztikai kutatás

Az EMMI Fogyatékosságügyi Főosztály szakmai támogatásával a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. szervezésében kutatás készül a fogyatékos személyek turisztikai célú utazási szokásairól. A kutatás elsődleges célja, hogy az adatok és tapasztalatok alapján a turisztikai szolgáltatások kínálata és minősége jobban igazodjon a fogyatékos személyek igényeihez és elvárásaihoz.

A felmérés online technológiával történik, a kérdőívet a válaszadók interneten keresztül tölthetik ki, az alább megadott linkre történő kattintást követően: https://cloud.capitris.hu/psyma/survey/TURISZTIKA?uid=ELES

A kérdőívet bármely érintett fogyatékos személy kitöltheti. Az online kérdőív kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe. A kitöltési határidő: 2018. április 23. 23 óra 59 perc.
A kutatók a válaszokat  összesítve, statisztikai jelleggel, anonim módon dolgozzák fel, és a gyűjtött információkat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló CXII. törvény vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően kezelik.

Segítségüket és közreműködésüket előre is köszönjük!