Újabb szakértők-tanácsadók segítik a TÁRS Projektet és az intézményi férőhelykiváltást megvalósító pályázókat

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Az FSZK Nonprofit Kft TÁRS Projektjében 2017. decemberében és 2018. januárjában újabb szakértők kezdték meg munkájukat foglalkoztatási rehabilitáció, addiktológiai és súlyosan halmozottan fogyatékos emberek (SHF) tanácsadója szakterületeken, segítve ezzel az intézményi férőhelykiváltást megvalósító pályázókat.

A szakértők-tanácsadók a nyár folyamán felmérésre került pályázói igényekhez igazodva folyamatosan kapcsolódnak be a gyakorlati megvalósításba, hogy személyes jelenlétükkel, háttértámogatásukkal segítsék a kiváltással kapcsolatos folyamatokat.

  • A foglalkoztatási rehabilitációs tanácsadást a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja biztosítja a pályázók számára, melynek keretében segítik a helyi foglalkoztatási lehetőségek feltárását a tervezés és a megvalósítás során, valamint támogatják a helyi foglalkoztatási szakemberek munkáját, felkészülését.
  • Az addiktológiai és SHF tanácsadók célcsoport-specifikus szakmai támogatást nyújtanak az érintett pályázók speciális igényeire, kérdéseire reagálva.

A szakértők az intézményi koordinátorokon keresztül, a pályázói/intézményi igények szerint kapcsolónak be az intézményi férőhely kiváltási folyamat  szakmai támogatásába.

A fenti két szakértői terület mellett elérhető további támogatásról korábbi cikkünkben olvashat.

 

További információk a projektről